Diskuze
Cupcake není jen suchá buchta. Nejlepší je s ovocným krémem, říká cukrářka
Cupcaky se naučila péct v Americe, vrátila se do Česka a začala s nimi objíždět festivaly. Nyní se chystá otevřít první obchod s cupcaky v Praze. „Cupcake se v Čechách stává více a více populárním a když se dívám na zahraniční vzory, je mi jasné, že nejde o žádnou sezónní oblibu,“ říká Lelí alias Lenka Hnidáková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
24. 3. 2016 3:34
A neslo by to bez toho ''bio''? To je zase jen vymejvani mozku ! To obycejne mleko ci cukr, to je jedovate? Navic, to " bio" vetsinou neni ani definovano zakonem, takze to muze byt cokoliv. Vzdyt je to hysterie !
0
0
možnosti
M. Marková 027
23. 3. 2016 22:44
Totožný recept používám už několik let. Dostala jsem ho od kamarádky jako recept na "výbornou hrnkovou buchtu". A je fakt výborná. Věřím, že i její dortíky jsou stejně chutné. Paní přeji, ať se jí v podnikání daří. Jen mě mrzí, že máme pořád potřebu naše výrobky pojmenovávat cizími, možná pro někoho více atraktivními, jmény. Takový český název (totiž překlad z AJ) "dortík z hrnečku" by možná byl stejně přitažlivý.
0
0
možnosti