Diskuze
Pro někoho jsme možná pankáči, ale jedeme vlastní styl, říká šéfkuchař Kašpárek
Povedlo se mu, co zatím žádnému českému šéfkuchaři. Otevřel v Praze restauraci Field a po pouhém roce a půl získal michelinskou hvězdu. Radek Kašpárek vysvětluje, proč je dobré vsadit na brutální chutě a jaké to je, zažít potlesk na otevřené scéně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
29. 3. 2016 9:43
Proti gustu - říkávala Babička - žádný dišputát. (v jídle ani i v módě)
Co mě dojalo, je jeho manažerské menu za 2400,- a k tomu "párování vína" za 1200,-
Korun, né eur!
(kde na to Pirk z nízkých doktorských platů bere? ... nebo že by to bylo hrazeno ne mocnicí a rozepsáno na sodovky na konferenci?)
0
0
možnosti
29. 3. 2016 9:08
Dosti zmatený rozhovor tím, že některé otázky redaktora nejsou zvýrazněné tučně a jsou naformátovány, jako Kašpárkovy odpovědi ......
0
0
možnosti
C. Sangrail
29. 3. 2016 10:45
Nebo jsou rozdělené do dvou odstavců... A velká písmena asi byla tento týden v Lidovkách zrušena, nebo co.
0
0
možnosti
29. 3. 2016 8:05
"to je dost neobvyklé i na světové poměry, natož na prahu" - na prahu čeho??
0
0
možnosti