Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pro někoho jsme možná pankáči, ale jedeme vlastní styl, říká šéfkuchař Kašpárek

Povedlo se mu, co zatím žádnému českému šéfkuchaři. Otevřel v Praze restauraci Field a po pouhém roce a půl získal michelinskou hvězdu. Radek Kašpárek vysvětluje, proč je dobré vsadit na brutální chutě a jaké to je, zažít potlesk na otevřené scéně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

29. 3. 2016 9:43

Proti gustu - říkávala Babička - žádný dišputát. (v jídle ani i v módě)

Co mě dojalo, je jeho manažerské menu za 2400,- a k tomu "párování vína" za 1200,-

Korun, né eur!

(kde na to Pirk z nízkých doktorských platů bere? ... nebo že by to bylo hrazeno ne mocnicí a rozepsáno na sodovky na konferenci?)

0 0
možnosti

29. 3. 2016 9:08

Dosti zmatený rozhovor tím, že některé otázky redaktora nejsou zvýrazněné tučně a jsou naformátovány, jako Kašpárkovy odpovědi ......

0 0
možnosti

C. Sangrail

29. 3. 2016 10:45

Nebo jsou rozdělené do dvou odstavců... A velká písmena asi byla tento týden v Lidovkách zrušena, nebo co.

0 0
možnosti

29. 3. 2016 8:05

"to je dost neobvyklé i na světové poměry, natož na prahu" - na prahu čeho??

0 0
možnosti

29. 3. 2016 9:08

pan redaktor se asi vrátil z koledy .... viz. výše

0 0
možnosti