Diskuze
VANĚK: Soutěže mladých kuchařů v režii práškovacích firem. Vaří na nich i z taveného sýra
Pro žáky gastronomických škol se pořádají kuchařské soutěže. Mnoho soutěží. Na tom není nic nového. Jak ale takové soutěže probíhají? Někdo vypíše téma. Vypisovatel ale peníze vetšinou nemá. A tak se sežene nějaká koruna od sponzorů. Těmi jsou často firmy dodávající do gastronomie prášková dochucovadla a posilovadla. Je to logické. Mají peníze a za skutečně malý rozpočet soutěže získají obrovské PR.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
O. Horák
3. 5. 2016 8:15
A jako obvykle se najde tupec, který kašle na dost zajímavé téma popsané odborníkem i s návrhy řešení a zaměří se na opravu pravopisu.
Pravopis je důležitý, ale jen tupec exhibuje svojí precizní znalostí pravopisu (slušný člověk napíše rovnou redakci) a zároveň hned v počátku zabije skutečný problém popsaný v článku.
Komplex pravopisného spasitele může být dost otravný, takže už si to konečně uvědomte.
0
0
možnosti
M. Červeňák
28. 4. 2016 8:53
Proč neumí mladí kuchaři
učit?
WTF? Mě zajímá spíš to, proč neumějí vařit...
0
0
možnosti