Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

PUNČOCHÁŘ: Všichni se zajímají o jídlo. Dobrý kuchař je ale nedostatkové zboží

V poslední době píšu samá negativní témata. Strašně rád bych se vrátil k tomu, kdy jsem psal, jak je krásné vařit z čerstvých surovin, ale momentálně na mě ze všech stran vyskakuje potíž, nad kterou je třeba se alespoň trochu zamyslet.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A. Kölblová

27. 5. 2016 19:18

Dobrý den, naprosto chápu Vaše potíže se sháněním personálu. Co nechápu je, když uchazeč, absolvent Le Cordon Bleu, v Paříži, neobdrží na žádost o neplacenou stáž u Vás žádnou odpověď. To je poněkud demotivující pro zájemce o práci u Vás. Přesto však si Vašeho kuchařského umění velmi vážím a věřím, že michelinskou hvězdu brzy dostanete.

0 0
možnosti

J. Schad

10. 5. 2016 20:25

Nechci dělat ze sebe rejpala ( o to tu opravdu nejde), ale pokud je v článku zmíněno jméno, tak by mělo být vždy psáno správně. Dotyčný pán se jmenuje Jiří Roith. Při přečtení mého příjmení je jisté, že s komolením se setkávám často a proto tahle moje reakce... Co se týče podstaty článku tak nelze jen souhlasit. Sám jsem mladý kuchař, který teprve sbírá první zkušenosti a nestačí se divit, v jakém ''světě'' (kuchařském) se objevil :D Ale kuchařina je skvělá, když člověk dostane šanci a prostor...

0 0
možnosti

M. Červeňák

10. 5. 2016 8:46

Pane vedócí, pane vedócí, co je to to fine dine?

0 0
možnosti

M. Červeňák

10. 5. 2016 8:47

Jo a Laďa Hruška je prej volnej, stačí mu brknout...

0 0
možnosti

10. 5. 2016 8:00

Po další víkendové zkušenosti s obědem v restauraci s Vámi lze jen souhlasit. To, co jsou někteří "kuchaři" schopni dát hostům na talíř, to je tragédie. A to jsme se chtěli jen slušně najíst, neočekávali jsme žádný kulinářský zážitek.

0 0
možnosti