Diskuze
Základem thajské kuchyně jsou bylinky a zelenina. Česká jídla jsou těžká, říká šéfkuchař
Čerstvé bylinky, zelenina a lehká jídla. Thajské pokrmy se u v Česku těší čím dál větší oblibě. Asijská kuchyně působí velmi pozitivně na naše tělo. A to dokazuje i to, že Asiaté jsou celkově velmi štíhlí. V současné době je také populární vegetariánská kuchyně, která je v asijských pokrmech častým trendem. Především pak recepty s tofu. A samozřejmostí jsou i zmiňované čerstvé suroviny, které lidé v současné době vyhledávají čím dál tím častěji,“ říká šéfkuchař Denise Baptiste z thajské restaurace Modrý Zub na Andělu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MČ