Diskuze
Chtěl bych vařit ve sparťanské fotbalové kabině, říká oceněný Punčochář
Šéfuje kuchyni v restauraci Grand Cru, pravidelně přispívá na server Lidovky.cz - do rubriky Jídlo pod palbou a minulý týden získal v anketě Zlatý kuchař první místo. „Mým snem je každodenně plná restaurace a spokojení zákazníci, kteří se budou vracet. Nebo bych mohl říct, že mým snem je vařit ve sparťanské fotbalové kabině pro náš tým,“ vtipkuje v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař Jan Punčochář.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JM
18. 5. 2016 21:03
Já bych tam chtěl vařit taky, muchomůrku zelenou, otrušík a modela Váchu uzenýho netopýra :).
0
0
možnosti
MČ
M. Červeňák
18. 5. 2016 13:40
Hergot chlape nežer tolik! Klepne tě pepka a v nebíčku už jsou jen hotovky...
0
0
možnosti
VH
18. 5. 2016 7:18
Ve sparťanské? Tak to nebude tak náročné .... buřty s cibulí, buřtguláš , utopenci ..... proletáři :-)
0
0
možnosti
JN