Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Story na Petřinách. Restaurace, kterou chcete mít blízko

Malá restaurace v okrajové pražské čtvrti nemá otevřeno ani dva roky, a už by potřebovala rozšířit prostory. Tak má plno. Důvtipné a zároveň skvěle provedené pokrmy tu připravuje Michal Černý, o sladké se stará Zuzana Sychrová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

6. 7. 2016 20:38

U těch moderních "fusion" restaurací to přestávám chápat. A myslím, že kromě snobů nejsem sám. Jsem přesvědčen, že kombinace ingrediencí je velké většině pouze na efekt, čím pitoresknější, tím lepší. Nepochybuji, že ten pán umí vařit. Ale možná, že se tomu bude sám za třicet let smát. Přesto mu přejí úspěch a dostatek snobů. "Rybí consommé, okurka, kedlubna, sušená cibule ", no to bych raději upadl na náledí.

0 0
možnosti

6. 7. 2016 11:49

Teda "selečí bok" čtu teda poprvé. Nebylo by lepší nebýt líný a napsat "bůček z mladého vepřového", či "bůček ze selete"? Ňák se nám ten češtin kazí.

0 0
možnosti

6. 7. 2016 11:41

Všechny "speciality" se časem přejí. Dříve jedli lidé to, co bylo produktem jejich kraje. Není to řešení? A je to levnější.

0 0
možnosti