Diskuze
Konečně zmrzlina. Česko objevuje malé značky bez aromat a barviv
Na poli zmrzliny se u nás odehrává tichá revoluce podobná té, k jaké před časem došlo ve světě kávy a piva. Navrch získávají malé řemeslné značky, složení, chutě a kvalita mražených lahůdek jsou tématem, které se řeší nahlas a všude. Jaké trendy můžeme v oblasti ledového mlsání ještě očekávat?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PŠ
3. 7. 2016 22:58
S pivem je to už naštěstí opravdu lepší ale narazit i v Praze po cestě na ulici na jinou zmrzlinu, než na stávající profláklé značky, to je i v Praze umění. Nehodlám pro dva kopečky cestovat přes půl města ....:-(
0
0
možnosti
JD
J. Dresler
4. 7. 2016 5:12
Proč úspěšné značky hned označit jako "profláklé"? Myslíte, že jejich prodej někdo nařídil a prodávaly by se, kdyby zákazníkům nechutnaly?
Plzeňské pivo je taky "profláklé"?
0
0
možnosti