Diskuze
Na budějovickém Gastrofestu slavila úspěch exotická kuchyně
Letošní gastronomická přehlídka Gastrofest přilákala na českobudějovické Výstaviště na 18.000 lidí, zhruba stejně jako loni. Největší zájem byl především o exotickou kuchyni, řekl ředitel festivalu Vladimír Tůma. Gurmánský festival trval od čtvrtka do soboty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
13. 11. 2016 8:22
Byl jsem tam vcera s rodinou. Ochutnali jsme toho mnoho. Pro me byla absolutni vitezka chobotnice nasledovana krokodylem. Smazene sarance jakz takz, svab mi nechutnal. Smazene cervy jsem ochutnal loni a je to jako chipsy. V minulych letech nabizeli i zebry, pakoně....Letos jsem to nevidel. Velmi zajimave byly slane tycinky s tvaruzkovou prichuti.
Akorat ty ceny....Vetsina malych, degustacnich porci stala 90 kc.
0
0
možnosti