Diskuze
Tibetská restaurace v Česku? Jačí maso je podle mě nejlepší, říká Tibeťan
Jačí mléko, maso a bylinky. To jsou asi první asociace, když se řekne tibetská kuchyně. Nejznámějším jídlem jsou ale momo - tibetské plněné knedlíčky. I ty chce Sonam Tsering vařit ve své restauraci. „Jačí maso je podobné hovězímu, ale je mnohem lepší,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
24. 11. 2016 12:12
U nas takova hospoda taky je a to jejich jidlo nic moc. V podstate prekoreneny a premoucneny gulas.
0
0
možnosti
J. Horák 525
24. 11. 2016 7:37
Tibetská restaurace v Praze? Tak to bude muset ovar poslat do Číny další omluvný dopis.
0
0
možnosti