Diskuze
Kapr bez obalu. Tradiční vánoční rybě sluší moderní úprava
Vánoční kapr platí za povinnou součást štědrovečerního stolu. Fádní kabátek z mouky, vajec a strouhanky je ale už tak trochu demodé a zejména mladší generace se z něj snaží tradiční vánoční rybu osvobodit. Lze ji totiž připravit překvapivě moderními způsoby, trendem jsou i skoro zapomenuté receptury.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
19. 12. 2016 21:08
Ten Sandra Dudek je spíše demodé! Naprostá většina našinců nedá dopustit na tradičního smaženého kapra. Tento článek neovlivní měnit něco osvědčeného!
0
0
možnosti
B. Graf
19. 12. 2016 16:30
Obložené chlebíčky jsou "retro", vánoční smažený kapr se salátem je "demodé". Běžte už s těmi dehonestacemi do brusele, samolibí pisálkové!
0
0
možnosti
18. 12. 2016 20:56
Mladi chteji modernu? T ak misto Vanoc mohou mit santa Clause ci ti narudli i dedu Mraze. ALe Vanoce, to je tradice a tam patri i tradicni jidla., v tomto pripade smazeny kapr v trojobalu. Nejakou jinou patlaninu z kapra muzu delat kdykoliv jindy.
0
0
možnosti
19. 12. 2016 9:18
Jo mate pravdu. Jeziska nam vytesnuje Deda Mraz - teda ted se mu rika Santa Klaus, ale je to totez.
0
0
možnosti