Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zimní gastro tipy. Zabijačka, polární treska i michelinské menu

Menu michelinského šéfkuchaře Sébastiena Sanjou, ryba, která se dá ulovit jen tři měsíce v roce, čokoláda na všechny možné i nemožné způsoby i zabijačkové hody. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální zimní gastroakce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VHK

V. Kotas

20. 1. 2017 6:42

Pravá česká zabijačka, to je jediné lehce stravitelné, z toho, co zde nabízejí. Musí si jí člověk umět vychutnat.

0 0
možnosti
VHK

V. Kotas

20. 1. 2017 6:45

Samozřejmě jí musí připravovat a provádět mistr řezník.

0 0
možnosti

20. 1. 2017 11:33

Že by třeba treska byla těžko stravitelná? No, v uvedené restauraci pro peněženku možná ... ;-)

0 0
možnosti