Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Na české kuchyni mi vadí zahušťování moukou, říká šéfkuchař

Pracoval po boku nejlepších šéfkuchařů světa a sbíral zkušenosti v New Yorku. Naučil se kombinovat suroviny, které spolu zdánlivě neladí. Na talíři pak fungují dokonale. „Nejraději pracuji samozřejmě s čerstvými surovinami, a také s těmi, které jsou zrovna v sezoně. Ale nemám žádnou, kterou bych preferoval,“ říká šéfkuchař restaurace Bellevue Marek Šáda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Dresler

16. 2. 2017 21:54

27 let se na českou kuchyni valí drtivá kritika a ona to přežila. Zajímavé. Dostal jsem chuť na svíčkovou.

0 0
možnosti

P. Bárta 150

16. 2. 2017 21:43

Bellevue je skvelej podnik, zaplatpanbu , ze se hodne v cesky gastronomii zmenilo

0 0
možnosti

16. 2. 2017 19:53

Pripada mi to jako blaf. Pro jednou to zkusit, to jde, ale ze by to byl nejakej posmak, to asi ne. Proste obalovana ryba, vlassky ci bramborovy salat, eventuelne tatarka. To je na cem jsme vyrustali a to nam nejvice smakuje. Vepro, knedlo zelo, to je nase narodni jiclo, smazena chobotnice ci kalamary uz ne, jednou to zkusit a to stACI.

0 0
možnosti

P. Bárta 150

16. 2. 2017 21:44

Proč? Jenom proto, ze vam to nikdo neumi udelat?

0 0
možnosti

O. Horák

16. 2. 2017 16:18

A to ani neví že v RAW žádné maso není?

Tolik k jeho názoru na to že by mu tato kuchyně chutnala protože má rád i (syrové) ryby a maso. Suši a sašimi fakt nejsou RAW, natož tatarák či carpaccio.

Ale je pravda že to slovo (RAW) je módní a táhne, takže se možná dočkáme i nových výkladů když už někteří uznávají jako RAW i mléko a mléčné výrobky.

0 0
možnosti

16. 2. 2017 9:58

Mě nechutnají ta jídla,co vytváří.

0 0
možnosti

16. 2. 2017 8:08

Me tihle kuchari prijdou jako obycejni imagovaci. Vypada to pekne, mozna to zajimave chutna, ale k jidlu to neni. Tyhle mikroporce clovek musi snist alespon 4, aby zaludek poznal, ze je vubec obed. Normalne varit proste neumi.

0 0
možnosti