Diskuze
Na české kuchyni mi vadí zahušťování moukou, říká šéfkuchař
Děkujeme za pochopení.
J. Dresler
27 let se na českou kuchyni valí drtivá kritika a ona to přežila. Zajímavé. Dostal jsem chuť na svíčkovou.
P. Bárta 150
Bellevue je skvelej podnik, zaplatpanbu , ze se hodne v cesky gastronomii zmenilo
Pripada mi to jako blaf. Pro jednou to zkusit, to jde, ale ze by to byl nejakej posmak, to asi ne. Proste obalovana ryba, vlassky ci bramborovy salat, eventuelne tatarka. To je na cem jsme vyrustali a to nam nejvice smakuje. Vepro, knedlo zelo, to je nase narodni jiclo, smazena chobotnice ci kalamary uz ne, jednou to zkusit a to stACI.
O. Horák
A to ani neví že v RAW žádné maso není?
Tolik k jeho názoru na to že by mu tato kuchyně chutnala protože má rád i (syrové) ryby a maso. Suši a sašimi fakt nejsou RAW, natož tatarák či carpaccio.
Ale je pravda že to slovo (RAW) je módní a táhne, takže se možná dočkáme i nových výkladů když už někteří uznávají jako RAW i mléko a mléčné výrobky.
Me tihle kuchari prijdou jako obycejni imagovaci. Vypada to pekne, mozna to zajimave chutna, ale k jidlu to neni. Tyhle mikroporce clovek musi snist alespon 4, aby zaludek poznal, ze je vubec obed. Normalne varit proste neumi.