Diskuze
Čokoládovou polevu jsem piloval půl roku, říká nejlepší český cukrář
Lukáš Skála (37) je nositelem několika titulů Cukrář roku a také zlaté medaile z loňské gastronomické olympiády v Erfurtu. Jeho dezerty odborníci poznají na první pohled, jsou zkrátka jedinečné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PS
18. 2. 2017 2:10
Zruseni norem na potreviny byla skutecne velika chyba. Proto dnes burty nekdy nezere ani pes. I ten cesnekovy salam za bolsevika byl dobry, i burt gulas z nej.Ale pred par lety jsem v Praze dostal cesnekac od reznika blizko Palmovky, pry dovezeny ze Slovenska, asi 20dkg. Byl fantasticky, jen se po nem zaprasilo.
0
0
možnosti
ŠA
Š. Apolen
21. 2. 2017 1:09
Uzeniny od regionálních výrobců jsou velmi chutné, i když musí do ceny započítat vyšší náklady. Dokonce už i sekaná se dá jíst.
0
0
možnosti