Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hnus nebo pochoutka? V Německu se začne prodávat ‚čokoládová pizza‘

Sen gurmetů, nebo noční můra? Na německý trh v dubnu dorazí nová „čokoládová pizza“. Chystá se jí prodávat Dr. Oetker a zatím je jedna věc jistá: po ananasech to bude další „pizzová“ kontroverze, která zahýbe míněním na sociálních sítích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

11. 4. 2017 8:48

Tohle či hodně podobnou "pizzu" si dával synek asi před 15 lety ve Slovinsku... No , asi to nepekli 200 min.. pamatuji, že nám všem podávali jídlo ve stejnou dobu.

0 0
možnosti

23. 3. 2017 18:43

Při pečení na 200 minut bude úplně jedno, co do trouby vložíte - výsledek bude jednolitě černý smrdící škvarek.

200 stupňů na 10 minut, to možná bude lepší.

0 0
možnosti

23. 3. 2017 22:56

Jó, 200 minut, to je pak pizza carbonara jak vyšitá...

0 0
možnosti

23. 3. 2017 7:45

no to bude chuť...ale co,kdysi jsme s eošklíbali nad tím, když Němci míchali pivo se spritem nebo limonádou a teď to dělám etaky a jak nám to chutná.....

0 0
možnosti

J. Škodák

23. 3. 2017 19:27

Váš příspěvek je jediný objektivní. Právě proto, že těsto na pizzu je neutrální tak vyrovná tu sladkost a protože je tam hodně kvalitní čokolády, tak to může být vynikající. Problém je však v kotlině české. Vše co pochází z Německa, tak je nedobré! To, co halt našinec nezná, to nežere, ale máte pravdu s tím pivem. Když jsem to asi před dvaceti lety dovezl z Bavorska, tak ty sprosté komentáře nemohu zde ani reprodukovat. A dnes? Takový je ale už český národ!

0 0
možnosti

23. 3. 2017 7:12

Takže to není žádná pizza, ale čokoládový koláč. Stejně jako není pizza třeba valašský frgál. I přesto, že je také kulatý .....

0 0
možnosti

23. 3. 2017 7:10

Sýr a čokoláda? Pěkně odporný eintopf.

0 0
možnosti

J. Dřevojan

23. 3. 2017 7:41

Tiramisu se taky vyrabi ze syra a jaka je to dobrota.

0 0
možnosti