Diskuze
Oběd kancelářských krys: česká klasika na Malé straně
Tatarák s křupavou topinkou, slepice na paprice, či kulajda. Chcete se naobědvat za dvě stravenky, ale nevíte, které asijské bistro či restaurace stojí ve vaší čtvrti za návštěvu? Nezoufejte. Server Lidovky.cz přináší další díl exkluzivního seriálu, ve kterém vás seznámí jen s podniky, které za to opravdu stojí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Š. Apolen
14. 7. 2017 0:41
Na Malou Stranu docela slušné. Malostranská beseda byla dobrá už za komoušů.
0
0
možnosti
M. Veselý 287
13. 7. 2017 9:47
A co takhle se podívat, jak se jméno té malebné pražské čtvrti správně píše?
0
0
možnosti