Diskuze
Rohlíkový národ. Pekařský výrobek stále dominuje českému stravování
Děkujeme za pochopení.
V KAPITALIZMU, POPULACE NEVĚDOMKY KONZUMUJE VYSOKÝ OBSAH JEDŮ V JÍDLE:
- Chléb se již nekvasí, ale nafukuje se pomocí aditiv
- Zelenina se pěstuje v chemickém roztoku
- Do šunky přidávají vodu a konzervanty
- V masu jsou rastové hormony a chemikálie
- v pivu obsah pesticid přesahuje povolenou hodnotu 100-násobně
- do zubních past se přidávají látky z pracích prášků
K. Jež 888
Ale zase se dostane na všechny komunisty. Každý má právo na šunku ::)) I komunista. A stoupá délka života.
J. Nový
"Nezanedbatelným důvodem je kromě neutrální chuti nízká cena a fakt, že se jedná o jednu porci
.
Tu "jednu porci" jsem nějak nepochopil.
C. Sangrail
"Česká republika má v současné době jeden z nejvyspělejších pekařských trhů v Evropě, co se týče sortimentní nabídky a úrovně jakosti výrobků." To má být vtip? Drtivá většina národa kupuje pečivo "ze zmražených polotovarů", a kdo to nechce, v pekárnách najde pečivo šustivé, suché, lepkavé, stereotypní, stále stejné. Kdo vyřkl onu větu o "jednom z nejvyspělejších pekařských trhů", měl by si zajít do kterékoli pekárny v Německu či Rakousku.
J. Novak
Rekl bych, ze rohlik je prave jednim z prikladu, kterym se da odpovedet na to, co je dnes horsi nez za komunistu.
V. Kotas
Tak zrovna tyhle ty z obrázku ( gumové z hypersupermarketů ) nemusím. Čerstvej od rodinné pekárny ano. Pořád lepší, než sladká žemle s mletým masem z " fůdů ".
Kam pro dobrý rohlík? Docela těžká otázka. Naprostá a drtivá většina současných bílých rohlíků se mění po několika hodinách ve větší, či menší pryž - s vysokou pružností, evidentní elasticitou a vynikající tvarovou pamětí.