Diskuze
Největší nešvar českých restaurací? Špinaví kuchaři a plýtvání potravinami, říká šéfkuchař
Vařil pro hvězdy NHL i NBA, projezdil celý svět a jako jediný v Česku vařil ruánskou kachnu, jeden z nejluxusnějších a zároveň nebizarnějších pokrmů na světě. A jací jsou podle něj Češi hosté? „Mají svá očekávání, přijde na to, kam jdou. Bývají nároční. Ale to by mělo být na souhře personálu restaurace hosta nadchnout pro pokrm, který bude chtít ochutnat. V žádném případě neslibovat něco, co není možné kvalitně a v tu danou chvíli připravit,“ říká v rozhovoru šéfkuchař restaurace Zlatá Praha Roman Dolejš.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JT
29. 8. 2017 10:22
Kde prisel ten kuchar na to, ze matematika je jednoduche a podvojne ucetnictvi ?
0
0
možnosti
MV