Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zachraň jídlo: Nevyhazujte dužinu z odšťavňování, udělejte z ní sušenky

Odšťavňování je hitem po celý rok, nejen v létě. Asi většina z nás při něm vyhazuje nemalé množství vlákniny, která v odštavňovači zůstává. Přitom je to cenná a zdraví prospěšná ingredience.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K. Jež 888

2. 9. 2017 23:47

Jako proč ne. Ale důvod odšťavňování je ten, že sníme více šťávy a ne všechnu vlákninu ve které máme dusičnany a těžké kovy atd. Přičemž dostaneme v té šťávě více vitamínů atd.

0 0
možnosti

J. Nový

30. 8. 2017 18:55

Něčím by se mělo šetřit a pak čtete:

"Tak jako každý rok, i letos se španělské městečko Buňol zabarvilo do červena. V jeho ulicích totiž proběhla pravá rajčatová bitva - La Tomatina. Více než čtyřicet tisíc bojovníků tento rok vystřílelo na sto tisíc kilo červené munice.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/obrazem-tradicni-rajcatova-bitva-zbarvila-spanelsky-bunol-do-ruda-10p-/zahranicni.aspx?c=A090826_184933_zahranicni_btw

0 0
možnosti

30. 8. 2017 11:23

To je ale blbost. Napred odstavnit, pak stavu vypit a duzinu snist. Nebylo by lepsi tu zeleninu snist dovnou a nechat odstavneni na zaludku ?

0 0
možnosti

30. 8. 2017 13:26

Sníte na posezení 1 kg mrkve?:-)

0 0
možnosti