Diskuze
Svatomartinská husa s hruškou a pastinákem. Jak na ni, poradí šéfkuchař
Ke svatomartinským hodům, které jsou právě v plném proudu, neodmyslitelně patří pečená husa, kaldoun a svatomartinské víno. Jak si husu co nejlépe a nejzajímavěji připravit doma poradí šéfkuchař restaurace hotelu Unic Petra Šmrha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Š. Apolen
11. 11. 2017 0:49
Nedivím se, že každý druhý Čech má nadváhu. Když jsem byl mladý, tak porce v restauraci byla čtyři knedlíky. Teď nejméně šest.
0
0
možnosti
11. 11. 2017 0:08
To je porce pro male dite. Poradna husa chce knedlik a zeli, nejradeji cervene. Ty pastinaky si dejte za klobouk.
0
0
možnosti