Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Svatomartinská husa s hruškou a pastinákem. Jak na ni, poradí šéfkuchař

Ke svatomartinským hodům, které jsou právě v plném proudu, neodmyslitelně patří pečená husa, kaldoun a svatomartinské víno. Jak si husu co nejlépe a nejzajímavěji připravit doma poradí šéfkuchař restaurace hotelu Unic Petra Šmrha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Š. Apolen

11. 11. 2017 0:49

Nedivím se, že každý druhý Čech má nadváhu. Když jsem byl mladý, tak porce v restauraci byla čtyři knedlíky. Teď nejméně šest.

0 0
možnosti

11. 11. 2017 0:08

To je porce pro male dite. Poradna husa chce knedlik a zeli, nejradeji cervene. Ty pastinaky si dejte za klobouk.

0 0
možnosti