Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vnitřnosti jsou neprávem přehlíženy. Češi se jich trochu bojí, říká šéfkuchař

Vaření je jeho velkou vášní, má rád klasickou, poctivou kuchyni a v současné době vaří v restauraci Ateliér Kalina. „Přál bych si, aby veřejnost začala brát jídlo jako zážitek a ne jen naplnění žaludku něčím - jedno čím. Bez jídla by člověk nežil, ale dá se žít kvalitně a stravovat také tak. Proto doufám, že česká gastronomie bude v budoucnosti vzkvétat, co se kvality týče,“ říká v rozhovoru pro Lidovky.cz Petr Hajný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

25. 11. 2017 4:09

Vnitrnosti? To vykladejte Americanum, ti nezerou ani jatra, ledvinky ci teleci srdce, pajsl se ani neprodava a pri zmince o drzkove polivce ci mozecku se div nepozvraceji. A kureci srdicka a zaludky je jen pro zviratka.

0 0
možnosti