Diskuze
Karmínová barva a silný vývar. Připravte si ukrajinský boršč
Boršč je velmi rozšířená polévka snad ve všech státech Východní Evropy. Kromě Ruska, Polska a Ukrajiny sahají její kořeny až do Arménie, Rumunska, Litvy či Běloruska, zvláštní verzi boršče nalezneme dokonce i v Číně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MZ
M. Zhoubný
18. 1. 2018 10:43
Já bych řekl, že verze boršče z dnešní Ukrajiny je okyselená a jasně červená. Zbytek ruského impéria jede právě na ten karmín, který si ovšem jako zářivý dost dobře představit nedovedu.
0
0
možnosti
FN
EC
E. Che
30. 12. 2017 13:06
Živočich Nerad bude asi od Chovance z ministerstva pravdy!!!!!!! :)))))))
0
0
možnosti
EC