Diskuze
Zkuste hummus se zapečenou červenou řepou se sýrem feta a čerstvou mátou
Hledáte nějaký lehký oběd nebo večeři a nevíte, jak na to? Zkuste nejen běžný salát, ale osvěžte se a především se zasyťte velmi zdravou pochoutkou z cizrny. Dip nebo pomazánka z cizrny, ať už této pochoutce říkáme jakkoliv, ze Středního východu se sezamovou pastou tahini a nádherně matoucím názvem hummus je tady! Překoná vaše očekávání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
M. Zhoubný
27. 1. 2018 19:17
Dámo, nechci být drzý, ale hummus je pro nezvyklého skutečný humus. Kdo to nezná, nepochutná si a kombinace s řepou.. mno, zkoušet to nebudu a pokusím se věřit, že to stojí za to. Sám si raději dám klasiku a tu řípu schovám do boršče, tam opravdu patří.
0
0
možnosti
V. Kotas
27. 1. 2018 7:26
To si dám raději ovárek s křenem a poctivým chlebem, nebo opečenou jitrničku s kyselým zelím a brambůrkem.
0
0
možnosti
27. 1. 2018 8:47
Naprostý souhlas. Nejlepší zelenina je ta, která je propasírovaná přes prase!
0
0
možnosti