Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bylinky a luštěniny. Jak na čirok se špenátem a cizrnou?

Tímhle jídlem se dá nenápadně propašovat do jídelníčku spousta divokých bylin. Vyběhněte do zahrady nebo nejbližších luk a lesů a podívejte se po mladých kopřivách, medvědím česneku, bršlici, popenci, ptačinci, česnáčku, hluchavce, kontryhelu, lebedě nebo merlíku všedobru. Nasekejte je najemno a nahraďte jimi část špenátu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

7. 2. 2018 15:57

Suroviny z druheho konce zemekoule. Hlavne, kdyz se vsude resi stopa CO2. A zapomeli jste clanek oznacit jako reklamni.

0 0
možnosti

M. Zhoubný

7. 2. 2018 11:22

Jste na palici? Je ÚNOR !!!

Zkuste napřed používat mozek a pak si můžeme promluvit o čiroku s cizrnou.

0 0
možnosti

7. 2. 2018 16:00

Vbehnete do zahrady nebo do nejblizsich luk a nasbirejte si bylinky......... A nezapomente si s sebou lopatu na snih.

0 0
možnosti