Diskuze
Bylinky a luštěniny. Jak na čirok se špenátem a cizrnou?
Tímhle jídlem se dá nenápadně propašovat do jídelníčku spousta divokých bylin. Vyběhněte do zahrady nebo nejbližších luk a lesů a podívejte se po mladých kopřivách, medvědím česneku, bršlici, popenci, ptačinci, česnáčku, hluchavce, kontryhelu, lebedě nebo merlíku všedobru. Nasekejte je najemno a nahraďte jimi část špenátu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
7. 2. 2018 15:57
Suroviny z druheho konce zemekoule. Hlavne, kdyz se vsude resi stopa CO2. A zapomeli jste clanek oznacit jako reklamni.
0
0
možnosti
M. Zhoubný
7. 2. 2018 11:22
Jste na palici? Je ÚNOR !!!
Zkuste napřed používat mozek a pak si můžeme promluvit o čiroku s cizrnou.
0
0
možnosti
7. 2. 2018 16:00
Vbehnete do zahrady nebo do nejblizsich luk a nasbirejte si bylinky......... A nezapomente si s sebou lopatu na snih.
0
0
možnosti