Diskuse k článku: VIDEORECEPT: Klasika thajské kuchyně. Jak na nudle pad thai?

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 3
  • Poslední: 14.2.2018 6:27
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
M. Zhoubný 14.2.2018 6:27

Hohó.. já myslím, že tady nejde o "plitký" talíř, ale o en bloc plytký pokrm.

Jak dí Sulc, máme mnohem hodnotnější klasické pokrmy, ale ty holt nemají pro publikum patřičný šmrnc.

P. Sulc 14.2.2018 0:08

Dalsi orientalni blafanice. Cobyste, pane kuchar, rikal perfetnimu ''sedmihradskemu zeli", nebo treba dobre polske bigos. Ale zadne lacine nahrasky, ale poradne lahudky. A oboji je skutecna zranice.Ale zrejme se to nehodi. pan kuchar nevypada dosti ''internacionalne".

K. Konavi 13.2.2018 16:55

Přečtěte si to po sobě.

To už je fakt síla...

...dle suchosti nudlí, aby byli měkké..."

jen příklad...



Najdete na Lidovky.cz