Diskuse k článku: VIDEORECEPT: Klasika thajské kuchyně. Jak na nudle pad thai?

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 3
  • Poslední: 14.2.2018 6:27
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
M. Zhoubný 14.2.2018 6:27

Hohó.. já myslím, že tady nejde o "plitký" talíř, ale o en bloc plytký pokrm.

Jak dí Sulc, máme mnohem hodnotnější klasické pokrmy, ale ty holt nemají pro publikum patřičný šmrnc.

P. Sulc 14.2.2018 0:08

Dalsi orientalni blafanice. Cobyste, pane kuchar, rikal perfetnimu ''sedmihradskemu zeli", nebo treba dobre polske bigos. Ale zadne lacine nahrasky, ale poradne lahudky. A oboji je skutecna zranice.Ale zrejme se to nehodi. pan kuchar nevypada dosti ''internacionalne".

K. Konavi 13.2.2018 16:55

Přečtěte si to po sobě.

To už je fakt síla...

...dle suchosti nudlí, aby byli měkké..."

jen příklad...



Najdete na Lidovky.cz