Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

ASI.JATKA: Hele, proč je pho ga lepší než pho bo?

…zeptal se mě na jedné diskuzi chlapec, který reagoval na moji latentní propagaci pho ga.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J. Tachovský

1. 3. 2018 8:31

U me vede drstkova a pak borsc. Pak mam rad ty kokosove thajske polevky. Vyvary moc nemusim.

0 0
možnosti
VN

1. 3. 2018 1:41

Nám se včera táhla na elektrickém sporáku nějaká polévka pho... No prostě hovězí. Nevím čím by ta vietnamská polévka měla být lepší, ale podle mě je dobré hovězí žebro, kus hovězí flákoty a táhnout to alespoň 9 - 10 hodin.

Chuťově je vynikající. Podstata je však na té mírné teplotě těch 10 hodin, a ne jako v pořadu Prostřeno dát Masox, jakousi oschlou zeleninu, papiňák a do hodiny je hotovo...

0 0
možnosti
PH

1. 3. 2018 9:12

To máte následky ještě ze socialismu. Tenkrát se vařila hovězí polévka třikrát. Poprvé z kostí byl výživný čirý vývar, podruhé vařeno se do vývaru dávala zeleninová vložka a nějaké ty nočky a potřetí se vyvařily kosti na bílou polévku, tedy zahušťovanou nějakou tou jíškou, nebo krupicí s vejci.

Zásadně se ten vývar vařil(mírně táhnul - pošíroval) co nejdéle bylo možné, aby se z kostí vytáhlo co nejvíc. Počtvrté se do vývaru pak přidal ještě masox. ;-))

0 0
možnosti
OS

28. 2. 2018 13:30

Děkuji, vtipná jako vždy!!! Bohužel se nevyhnete opět rádoby "vědeckých a filozofický" rozborů Vašeho článku.

0 0
možnosti
VP

V. Getz

28. 2. 2018 12:03

Vyzkouším,ale už teď odhaduji,že u mne Pho Bo nenahradí.

0 0
možnosti
JD

28. 2. 2018 11:42

Osobně jedu v Pho bo. Proč? Protože hovězí.)

0 0
možnosti
PS

P. Skála 874

28. 2. 2018 11:29

Není lepší si dát normální jídlo než si kazit žaludek těmi patlaninami od babičky z vietkongu? Když si vzpomenu, co tam pak hygiena většinou najde, tak se mi zvedá kufr...

0 0
možnosti
JD

28. 2. 2018 11:40

Plácáte nesmysly.)

0 0
možnosti
MS

M. Sluka

28. 2. 2018 10:02

Když to kuře bude z volného farmářského chovu, proč ne. Ale o tom bych u obchodně zdatných provozovatelů bufetů a restaurací velice pochyboval. :(

0 0
možnosti
PS

P. Skála 874

28. 2. 2018 11:33

Jestli jsou z volného chovu, to skutečně nevím. Ale většinou bývají volně uložená, aby se nenachladila v ledničce nebo nedej bóže v mrazáku...

0 0
možnosti