Diskuze
Šéfkuchar Štift: Nechápu instantní bramborovou kaši, to už mi hlava vůbec nebere
Tyhle zvědavé světlé oči se do mě poprvé zapíchly, když jsem si před lety přišla pro nějaké rozumy do kuchyně hotelu Alcron. Jiří Štift tehdy svému týmu velel pevnou rukou, pro peprný výraz nešel daleko a vzduch kolem něho býval nabitý klasickým šéfkuchařským testosteronem. S přibývajícími lety však jako by ztratil potřebu ostatní přetlačovat silou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
IJ
DS
D. Stirský
9. 3. 2018 8:53
Kaši v prášku běžně kupuju a jím. Ta domácí - nemám-li mixér - má vždy nějakou tu hrudku a to já nerad. Zatracovat všechno instantní je hloupost.
0
0
možnosti
OS
RG
9. 3. 2018 6:08
Co je na tom k nepochopení? Kaše v prášku řeší problém se skladováním a přepravou - nekazí se, zabere míň místa - a šetří i čas - rychlejší, jednodušší příprava. Stejné důvody vedli k vynálezu kečupu, masných konzerv, instantních polévek a tak dále. Že není chuťově tak dobrá, jako čerstvá, je holt cena za uvedené výhody.
Já zas nechápu do očí bijící gramatickou chybu v nadpisu článku. Hned v prvním slovu.
0
0
možnosti