Diskuze
Neuvěřitelný příběh. Promovala z práv s červeným diplomem, nyní je šéfkuchařkou
Restaurační skupina Ambiente podnikatele Tomáše Karpíška je s michelinským podnikem La Degustation Boheme Bourgeoise, sítí českých hospod Lokál, Kantýnou, cukrárnou Myšák a dalšími jedním z nejúspěšnějších projektů u nás. My jsme si nejen o jídle povídali s kreativní šéfkuchařkou skupiny Janou Bilíkovou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
TK
MA
M. Arnold
16. 3. 2018 17:31
Pokud chápu správně, na výběr školy ze strany paní Bilíkové si stěžujete vy, ne paní Bilíková.
0
0
možnosti
PŠ
16. 3. 2018 9:37
Ještě by si mohli v Ambiente uvědomit, když už se cítí jako Craft Cooking, že by měli mít v nabídce taky nějaké pořádné pivo a ne jen průmyslovou plzničku ... anebo že by nepřežili bez prachů za výtoč ??? :-P
0
0
možnosti
TR
T. Rott
16. 3. 2018 8:29
Ano opravdu neuveritelny pribeh! Napiste o tom knizku a udelejte film, nejlepe s nejakou statni podporou!
0
0
možnosti
MA
M. Arnold
16. 3. 2018 17:29
Tak jistě, protože jsme v Česku, nesmí zde chybět komentář, jehož autor nemá k tématu co říct, ale zato se rád posmívá.
0
0
možnosti