Diskuze
Kvásek je základ. Pokud stojíte o nejlepší pizzu v Praze, vyražte na Břevnov
Na začátku je kvas z mouky mleté mlýnskými kameny. Pak přichází velmi, velmi dlouhé kynutí, díky němuž je těsto lehké, křupavé a taky dobře stravitelné. Dokonalou pizzu pak završují prémiové suroviny jako šunka San Daniele, krémová burrata nebo rajčata San Marzano. Na Břevnově otevřela první pražská řemeslná pizzerie Amuni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
V. Getz
17. 5. 2018 14:11
Trochu dražší než konkurence,přehledný webovky však bez nápojů a zatím jen jedno hodnocení. No ale rád vyzkouším a díkubohu za pizzérii,protože těch kebabů co přibylo za poslední půlrok,kam se hrabou číňany.
0
0
možnosti
V. Kotas
17. 5. 2018 7:18
Pokud budu v Praze, tak bych si dal to, co " frčelo " za 1.republiky - lahůdkový párek s křenem a křupavým rohlíčkem, pražskou šunku, samotnou nebo s vejci, atd. Pizza patří k Itálii, ne k Praze.
0
0
možnosti