Diskuze
VIDEO: Lidovky.cz vyzkoušely kritizovanou kuchařku pro chudé. Uvařily fazolový guláš podle ministerstva
Děkujeme za pochopení.
A smi se tomu vubec rikat gulas, kdyz v tom neni ani drobecek cervene papriky ? Rekl bych, ze prave paprika dela gu;as gulasem.
I. Valčíková
Fazole z konzervy, to je fakt kruté. Ta paní na videu je hotová kuchařka...
Hosi uvedomte si ze je korelace mezi chudobou a inteligenci.
Takze si uvedomnt ze vetsina chudych neni schopna uvarit neco obtiznejsiho - a tim myslim napriklad privest vodu do varu.
T. Tati
Tý vado, to je teda "úsporná kuchařka", když navádí lidi, aby smíchali a ohřáli polotovary. Nechce se mně to teď hledat a počítat, ale tipuju, že zavařený fazole budou tak 4-5x dražší než fazole jako surovina. Stejně tak ta klobása - kdo si může nakrájet klobásu, zvládne i plátek masa.
Prostě jak je to zaplacené z evropských dotací, stojí to za en ono.
Tak osmahnout cibuli a klobásu a na to vyklopit dvě konzervy, tomu se snad ani nedá říkat vaření...:-P
J. Holíček
Nesmysl je to celé. Ta ilustrace to podtrhuje. Fazole v plechovce se dají koupit za pětku, za pětku je ovšem i plechovčička průměrně kvalitního protlaku. Na tom vydělal(i) především autor(ři) za přispění grantu EU. :-)))