Diskuze
Vánoční večeře? Zkuste kapra načerno podle Karolíny Kamberské
Kapr načerno je prý první úprava kapra, která se kdy ocitla na českém štědrovečerním stole. Poprvé jsem ho vyzkoušela v jedné rybářské hospůdce a od té doby už vím, že mi ta jemná a voňavá kombinace chutí naprosto vyhovuje. Ve většině rodin se najde pár konzervativců, kteří nikdy nedají dopustit na kapra v trojobalu. Připravte jim tedy pár porcí, ať jsou spokojeni, a ostatním bližním nabídněte tuto velejemnou tradiční dobrotu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MB
24. 12. 2018 2:00
Jako malý jsem kapra na černo neměl rád ale čím jsem byl starší, přicházel jsem mu na chuť. Nejlepší býval tak kolem Silvestra, kdy už byl náležitě uleželý a týden udržovaný v mrazu na balkoně. Bylo to jedno z devatera jídel, která se u nás doma na Štědrý večer tradičně dělala. ;-)
0
0
možnosti
PH
22. 12. 2018 8:57
Ó díky redakce! Já se nerad obtěžuji čtením návodů a tak stručné podání receptury, jak jste tu vyvěsili, je přímo ideální.
;-)))
0
0
možnosti