Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Z polského hovězího se salmonelou se v Česku snědlo 22 kilogramů. Maso prošlo tepelnou úpravou

Z polského hovězího, v němž se vyskytly bakterie salmonely, se ve dvou jihomoravských podnicích snědlo téměř 22 kilogramů. Podle zjištění Státní veterinární správy (SVS) se do podniků v Brně a Pohořelicích na Brněnsku dostalo 229 kilogramů závadného hovězího, nesnědené maso se vrátilo dodavateli. Ve čtvrtek to oznámil mluvčí SVS Petr Majer. Podle informací od odběratelů prošlo maso tepelnou úpravou, při které se bakterie zničí. Lidem by tak neměly hrozit zdravotní problémy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

21. 2. 2019 16:05

Pořád mají vybraní diskutující z Moravy stejnou "prasečí radost" (jejich termín) jako když se ukázalo že je závadné maso servírované v Praze? Nebo teď už je to jiná situace?

0 0
možnosti

21. 2. 2019 14:17

NJN Agrofert. Náš vol"Y"č volí kvalitu. Jak lidskou, tak žrádla.

0 0
možnosti

J. Novák 835

21. 2. 2019 11:22

Spoluobčané, proč ten polský ksindl jíte??

0 0
možnosti

21. 2. 2019 12:19

A to mám pokaždé v restauraci zjišťovat odkud je maso a odkud je ředkvička?

0 0
možnosti