Diskuze
Ze 4,5 tuny kuřecího masa ze salmonelové šarže veterináři zadrželi jen tunu
Ze 4515 kg kuřecího masa z Polska, ve kterém může být salmonela, veterináři zachytili zhruba tunu. Dalších 850 kilogramů v Ústeckém kraji se došetřuje, maso bylo mražené, je tedy možné, že se ještě nezkonzumovalo, řekl v pondělí mluvčí Státní veterinární správy (SVS) Petr Vorlíček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PB
4. 3. 2019 21:24
A co to kuřecí maso z Vodňaské drůbeže, které zkoušeli v d-Testu a 3 vzorky z 5 měly salmoleu? Na ty se kontroly nezaměřily?
0
0
možnosti
KJ
4. 3. 2019 18:25
Do jídelen a restaurací. Prostě superlevně nakoupit a lehce a draho prodat. Já si mnoho a mnoho let vařím sám. Abych snědl co uvaří někdo jiný, tak to už musí být hodně prověřená osoba.
0
0
možnosti