Diskuze
Michelin ukázal, že čeští kuchaři se více soustředí na svá ega, než na vaření, míní šéfkuchař
Michelinskou hvězdu obhájily dvě pražské restaurace - La Degustation Boheme Burgeoise a Field. Pro koho je to zklamání? Proč hvězdu nedostala restaurace Paloma a nejsou šéfkuchaři až moc pohlceni sami sebou? Server Lidovky.cz se zeptal oceněných i neoceněných šéfkuchařů, co si o stavu české gastronomie a michelinském průvodci myslí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J16a85n 28K70o48z79o84h70o37r18s82k34ý
28. 3. 2019 23:01
velice dobře řečeno. české vlastenecké ego :)
0
0
možnosti
28. 3. 2019 21:07
Šéfkuchař patrně sděluje, že se čeští kuchaři na svá ega více soustřeďují už teď, tedy že se nehodlají soustřeďovat někdy v budoucnosti. To si musíme domyslet z toho, že nepoužil patvar "se budou soustředit". Ač už je to jazykozpytci tolerováno, zní to jako pidžinizovaná čeština. Musí to být?
0
0
možnosti
28. 3. 2019 17:46
>ale i servisu, který je daleko důmyslnější než v zahraničí<
Jo servis lita jen podle dumyslnych mrkacich povelu hlavniho na placu.
Varte pro hosty a vasi radost a vyprdnete se na tu pneumatiku :)
0
0
možnosti