Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Velikonoční torta pasqualina. Připravte si doma tradiční italský koláč

Hlavní část italských Velikonoc se nese ve znamení grilování, ale italskou klasikou, kterou si můžete připravit doma, je zcela určitě torta pasqualina. Vyzkoušejte tradiční recept italského šéfkuchaře Mattea De Carliho.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

20. 4. 2019 18:43

Mangold, čili cvikla, býval kdysi v české kuchyni přítomen docela dost.my jsme semínka kupovávali za bolšánů v sousední NDR,kde se pěstoval. je to výborná zelenina, mladé lístky nahradí špenát a na listové těsto jsem ho taky dávala. Výborný byl spařený horkou vodou,pomletý na mas.strojku s masem,cibulí a kouskem uzeniny ,k tomu něco strouhanky, vajíčka, koření a v troubě upéci placičky. Vlastní recept. Přídavek do polévky atd. Jinak-česká klasika je složena hodně z klasiky z dob K&K...

0 0
možnosti
VHK

V. Kotas

20. 4. 2019 7:51

V naší rodině zůstaneme u české klasiky, na které jsme vyrostli.

0 0
možnosti