náhledy
Děčínská moštárna firmy Valdemar Grešík – Natura.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz
V děčínské moštárně Valdemara Grešíka denně moštují ovoce zhruba padesáti klientů.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz
Do děčínské moštárny Valdemara Grešíka jezdí lidé z celých severních Čech, a dokonce i ze středních Čech.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz
Michal Wagner, soukromý zemědělec a majitel Ovocné farmy Starý Týn nedaleko Úštěku, který se specializuje na výrobu bio moštu a má svou moštárnu, zpracovává jablka od rána do večera.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz
Moštárna Ovocné farmy Starý Týn nedaleko Úštěku na Litoměřicku.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz
Děčínská moštárna firmy Valdemar Grešík – Natura.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz
Děčínská moštárna firmy Valdemar Grešík – Natura.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz
V děčínské moštárně firmy Valdemar Grešík – Natura.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz
Michal Wagner se specializuje na výrobu bio moštu.
Autor: Pavel Křivohlavý, 5plus2.cz