Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Maso z lesa až na váš stůl, láká stát. V nabídce je třeba daňčí, mufloní nebo divočák

Na sádle osmahněte cibuli. Pak přidejte na kostky nakrájenou jelení plec. Poduste ve vlastní šťávě a pak osmahněte. Přidejte papriku, sůl, kmín a vodu a aspoň hodinu duste. Poté stačí zahustit a ještě chvíli povařit. Na závěr ještě pár ingrediencí a jídlo je na světě. Chcete-li vědět, jak přesně uvařit jelení guláš paní nadlesní, není problém.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

závody nabízejí zvěřinu v kůži – tedy vcelku, v čerstvém a neopracovaném stavu

Ty jo tak to je bush meat

0 0
možnosti
Foto

Zvěřina je drahá a připadá mi to, jako bych jedl psa, anebo veverku.

0 0
možnosti
Foto

Vubec netusim, jak chutna veverka ani pes.

0 0
možnosti

P42e91t54r 67N39e13m33e25c

4. 9. 2020 9:21

tím prodejem v kůži dost omezili cílovou skupinu

0 0
možnosti
Foto

Ne, tohle mi na stůl nesmí. Když si to myslivci opečovávají, přikrmují a pak zastřelí, ať si to také sní.

0 0
možnosti