Diskuze
Maso z lesa až na váš stůl, láká stát. V nabídce je třeba daňčí, mufloní nebo divočák
Na sádle osmahněte cibuli. Pak přidejte na kostky nakrájenou jelení plec. Poduste ve vlastní šťávě a pak osmahněte. Přidejte papriku, sůl, kmín a vodu a aspoň hodinu duste. Poté stačí zahustit a ještě chvíli povařit. Na závěr ještě pár ingrediencí a jídlo je na světě. Chcete-li vědět, jak přesně uvařit jelení guláš paní nadlesní, není problém.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
A96n46t71o36n32i34n 95M19a87r32a
4. 9. 2020 12:07
závody nabízejí zvěřinu v kůži – tedy vcelku, v čerstvém a neopracovaném stavu
Ty jo tak to je bush meat
0
0
možnosti
K30a12r31e73l 82T16o30m74á81š36e26k
4. 9. 2020 10:44
Zvěřina je drahá a připadá mi to, jako bych jedl psa, anebo veverku.
0
0
možnosti
P90a52v33e12l 56V10a33n46ě92č95e18k
4. 9. 2020 11:45
Vubec netusim, jak chutna veverka ani pes.
0
0
možnosti
P42e91t54r 67N39e13m33e25c
4. 9. 2020 9:21
tím prodejem v kůži dost omezili cílovou skupinu
0
0
možnosti
J80i52ř37í 90K87a89r96b73a67n
4. 9. 2020 8:06
Ne, tohle mi na stůl nesmí. Když si to myslivci opečovávají, přikrmují a pak zastřelí, ať si to také sní.
0
0
možnosti