Diskuse k článku: Toman: Podezřelé hovězí skončilo v luxusních restauracích. Polské maso vydávají za drahé argentinské

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 145
  • Poslední: 6.2. 2019 21:47
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
F. Býk 6.2.2019 17:35

jak dlouho deklerují pražští majitelé luxusních pajzlů polskou kafilérku za argeninskou kvalitu?

J. Kotala 6.2.2019 17:13

Argentinské fláky nejsou o nic lepší. Bude tam i cinklé Přeštické prase.

J. Blatný 6.2.2019 17:12

Někteří jedinci si zřejmě myslí, že luxusní restaurace jsou jenom v Praze, nebo že do pražských drahých restaurací chodí jen Pražáci. Velká část jejich klientely jsou přitom cizinci a mimopražští "gurmáni" s patřičně naditou prkenicí.

J. Maicel 6.2.2019 17:18

No no !! My chytřejší moraváci bychom do pražskýho pajzlu i když to má hvězdičku vod tý firmy na pneumatiky "Myšlín" požrat nešli, fšecko hogo fogo a stojí to za lej...

J. Krutil 6.2.2019 17:37

je to furt stejný Pražský business. Přiletí a hned je okradou ve směnárně, pak v taxíku, následně v luxusní restauraci. Na Václaváku nájezdy kapsářů. Odjezd a repete v taxíku.

Oholení dočista, dočista.

F. Býk 6.2.2019 17:45

článek pojednává pražských luxusních podnicích, vydávající kafilérku za delikatesu....

J. Blatný 6.2.2019 16:58

Pak ovšem nezbývá než popřát snobům dobré chutnání. Hlavně aby se to maso neobjevilo někde na pultě nebo v regále.

F. Býk 6.2.2019 16:42

chtěl bych vidět tu nataženou hubu toho nobl pražáka, kterému mu došlo co papal za certifikovaný angus beef steak. :-))

J. Maicel 6.2.2019 16:57

No zajisté mu přišlo, že stejk je vopravdu odleželý, holt ta cesta s Argentinských pamp... :-)) Jistě i jeho distingovaná přítelkyně večeři pochválila, pěkně pokecali u vínečka, co jim tam nalili "druhák" a pak šli někde do galerie pokecat s "dobrosery" o světovém duhovém dobru... :-)

F. Býk 6.2.2019 17:09

reálně popsáno.......

J. Maicel 6.2.2019 17:14

:-)) zajisté když si pak dali pusinku, ten "odér na patře" jim pěkně šmáknul, znám dobroserské večery z kavárny Slávie, teda před 27- lety, ale doba letí a lidská blbost přetrvává...

F. Býk 6.2.2019 17:29

:-) ba ba.....

Z. Hrabal 6.2.2019 16:35

Dobrý prase, všechno spase. Hlavně v Praze.

J. Chaloupka 6.2.2019 16:33

Prostě máme méně jíst.

F. Býk 6.2.2019 16:28

1000,- kaček za porci, pražák se vyzná, pražák ví, hnilobnou pachut si nechá vysvětlit luxusem, inu jako když pražák volil Drahoše ......

V. Kusý 6.2.2019 16:59

Býk, ale kastrovaný. To jo.

F. Býk 6.2.2019 17:32

tebe se týká jen volba drahoše, ty žereš hnus ze slev......

J. Chaloupka 6.2.2019 16:27

A jak jim to chutnalo. Snobům jedněm.

S. Masek 6.2.2019 16:26

"Low-costových?" To jako ma byt v zido-memecke Yiddish? Kde se ti blbci v Cechach berou?

J. Maicel 6.2.2019 16:21

Pro PRAŽÁKY dobré, snobi co si dají 150g porci za tisíc zajisté ocenili, že maso bylo dobře vyzrálé až "zamřelé" s jemnou dochutí francouzské gorgonzoly. Rozklad hnijícími bakteriemi, pokud byly dostatečně orestované mohl vyvinout na patře ve spojení s vhodným vínem bohatou chuť. Kdo nečetl Vinnetua neví, že pravé pečené pracky z gryzliho se musí nechat zaležet až skoro samy utíkají...

K. Jakubec 6.2.2019 16:09

Máme plno institucí , plno kontrol , plno výboru , ale na zásadní porušování pravidel se vždy přijde jen nahodile . Ať to byl daňový únik se škodou v miliardách při nelegálním alkoholu nebo argentinský steak z polské krávy...Z toho vyplývá jediné - zbytečně vyhozené peníze za zbytečné instituce.

M. Henrik 6.2.2019 14:28

Tak dobrou chuť, pražští gurmáni.

H. Omar 6.2.2019 15:32

Nechci vám kazit náladu, ale gurmání nechodí do asijské restaurace na argentinský biftek. ;)))

F. Býk 6.2.2019 16:31

to nešlo do lowcost a vietnamských restaurací, ale do nobl podniků, porcička za 1000,- kč

J. Škodák 6.2.2019 14:28

Jak vidno, tak v tomto směru česko-polská spolupráce funguje nadstandardně. Český podvodník & polský šmelinář.

S. Masek 6.2.2019 16:34

Oboji je kosher vtomto pripade. Nejde vsak pouze o Cesko, nybrz o celou Evropu. Nedavno mi to pritel vysvetlil "nikdy neplatim plnou cenu, na to Buch stvoril krestany." Svata pravda.

J. Škodák 6.2.2019 18:29

V celé Evropě vydávají to polské za argentinské? To snad nemyslíte vážně!

J. Vintr 6.2.2019 14:10

To je celkem běžné. Gastrosnobové platí horentní sumy za extra žrádlo a přitom dostávají blafy, které by nežral ani pes.

J. Moravec 6.2.2019 14:18

Asi v tomto smyslu: muzikal Bidnici Les Miserables.

https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/muzikal-bidnici/hlava-mazana-226777

R. Vacek 6.2.2019 13:39

Teprve vysoká cena udělá z jídla pochoutku. Levné každý pokládá za nekvalitní a nechutná mu.

Najdete na Lidovky.cz