Diskuse k článku: Restaurace se ohrazují proti Tomanovu tvrzení. Argentinské maso vůbec nemáme v nabídce, napsala Kobe

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 38
  • Poslední: 7.2.2019 21:09
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
J. Sýkora 7.2.2019 21:09

Soudruh nelže - soudruh čte na stránce vlevo dole.

A jaké radosti to dalo těm, co žerou jenom gothaj!

:)

https://denikn.cz/68656/toman-varoval-pred-problemovym-polskym-masem-v-praze-ho-ale-nenasli-nestastne-a-skandalni-protestuji-restaurace/?ref=tit1

J. Sýkora 7.2.2019 17:16

Soudruh ministr Toman nelže!

Soudruh ministr Toman stejně jako jeho nominující premiér Zeman jenom své informace čte na stránce vlevo dole!

:)

L. Novák 7.2.2019 16:49

Ministr Toman, to je mafián ve spolku s českou zemědělskou a potravinářskou lobby a jeho bláboly o polských potravinách vůbec není vhodné brát vážně. Starému prolhanému bolševikovi může věřit jenom ovčan mdlé mysli.

Z. Hrabal 7.2.2019 11:07

Maso z nemocných krav sežrali Pražáci, takže se vlastně nic nestalo.

K. Páč 7.2.2019 11:14

Pražáci jsou podlidi ve srovnání s lepšolidmi žijícími mimo Prahu? A co když to sežral nějaký nadčlověk z Motravy, toho času na návštěvě v nenáviděné Praze?

J. Sýkora 7.2.2019 17:20

Soudruh ministr stejně jako jeho Hrabal čtou wagyu a protože je to cizozemsky, tak je to jasná polská Argentína.

:DDD

K. Páč 7.2.2019 11:03

Vlastenci zasadne kupuji dovazeny separat z Vodnanskeho Kurete, vyhradne z Ceeeskych chovu

J. Jonák 7.2.2019 10:01

Proč se jasně neřekne. Ano tohle jsou provozovny kde jsme našli maso nejasného původu. A ano tohle jsou provozovny, které jsme kontrolovali a původ masa je jasný. Oddělí se tím zrno od plev. Vždyť přece existují zákony a normy. Co je na tom, tak složitého? K čemu je tedy ČOI a hygiena?

P. Horák 7.2.2019 9:10

KOBE - zalozeno na duvere, ze dostavam lepsi maso nez luza. no a luza dostava odpadky, stejny, ale bez nalepky toho ze je to nejlepsi. takze luza je na tom lip, vi ze co ji je spatne :)

J. Lepka 7.2.2019 8:50

Typický blábol komunistického aparátčíka. Bez důkazů, bez dokončení šetření, hlavně obvinit cizáky co ožebračují dělnickou třídu.

K. Páč 7.2.2019 11:01

Neni nad maso ze Svereneckeho fondu a jeste taky z restauraci a obchodu Korejco-Japonce s maminkou z Moravy

J. Lepka 7.2.2019 14:34

To nemůžu posoudit, nakupuji výhradně u řezníka u nás na vsi. A k té druhé záležitosti, myslíte, že jako český důchodce mám na japonské lahůdky, ať už z jakéhokoliv krámu?

J. Sýkora 7.2.2019 17:17

On má Toman s odbytem ze svých latzifundií taky problémy.

:)

P. Veselý 6.2.2019 23:33

Argentinské maso vůbec nemáme, to polské jsme neprodávali a nebylo to za 1000 ale za 1100 :D

V. Getz 6.2.2019 21:39

Chci vidět jak bude ten ukecanej ministr dokazovat těm restauracím,že to prodávaly jako argentinskej stejk,tohle smrdí slušnou žalobou.

P. Skřivan 6.2.2019 22:07

Přesto o slovech pana ministra vůbec nepochybuji. Poctivost prodeje se u nás moc nenosí. Konečně proto se k nám to polské maso dostalo a prodalo.

Nepochybuji, že do Německa ne. Proč ? Protože tam by podobný prohřešek znamenal ekonomickou likvidaci daného podnikatele.

J. Sedlář 7.2.2019 2:03

Máte vůbec představu /nemáte, řečnická/ jak chutná wagyu ? Opravdu myslíte /nemyslíte, řečnická/ nebo spíše "si myslíte" /to bude ono/, že lze wagyu nahradit jiným hovězím "f poho to nikdo nepozná" ? Svatá prostato.

K. Novák 7.2.2019 9:58

Pokud snob neví jak chutná,tak lehko.

J. Sedlář 7.2.2019 12:49

Je pravda, že existuje mrak lidí, co o tom nemá šajn. Viz ten pisálek a zdejší diskuse. Nejlépe se rozdíl v.mase vysvětluje názorně skrz picanhu, kus z Poličky, kis black angus aus. A kus wagyu aus. Na webru (qebratcho a třešeň na dochucení). Těch nevěřících Tomášů bylo.

K. Jakubec 6.2.2019 22:08

Když má restaurace desítky kg masa nejasného původu tak zaslouží zavřít do zjednání nápravy a mastnou pokutu ...i bufet na nádraží by tak dopadl.

.

K. Jakubec 6.2.2019 22:29

Restauracím stačí , když prokážou množství nákupu masa na argentinské steaky a množství které prodaly v této kvalitě . EET se jim může velmi hodit při obhajobě . Není co řešit , se divím že restaurace tento argument nevyužijí...

J. Panáček 6.2.2019 21:15

Média tohle ale nezajímá - musíte se prostě více snažit!:-)

I. Jemelka 6.2.2019 20:15

o tom ze serviruji prave kobe silne pochybuji 1/2 kila stoji kolem $100

J. Frankl 6.2.2019 20:55

Samozřejmě ne.Originál se snad ani nesmí z Japonska vyvážet To to je kříženec Wagyu ,kde je podíl Kobe cca 50%Myslím,že se to dováží z USA.

P. Bárta 6.2.2019 21:44

Ne ne. Zive kusy jsou v Evrope, VB, B, NL a take v CR, tady se zaklada stado. Hodne kusu je taky v USA a Aus. Je povoleno mlade kusy vyvest DO JAPONSKA K dokrmeni. Kobe beef se nevyvazi. Cena se pohybuje dle kvality mramorovani od 5 000 Kc za kilo, z EU a USA

I. Jemelka 6.2.2019 22:41

prave kobe maso se v USA muze koupit na Amazon 5 kg za $1250,00 https://www.amazon.com/Japanese-Kagoshima-Wagyu-Ribeye-Block/dp/B07GHPBSB1/ref=asc_df_B07GHPBSB1/?tag=hyprod-20&linkCode=df0&hvadid=312139514601&hvpos=1o2&hvnetw=g&hvrand=13581454158522151668&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9002058&hvtargid=pla-613903910575&psc=1&tag=&ref=&adgrpid=68995776424&hvpone=&hvptwo=&hvadid=312139514601&hvpos=1o2&hvnetw=g&hvrand=13581454158522151668&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9002058&hvtargid=pla-613903910575

K. Jež 6.2.2019 19:51

Na Kobe maso se chystám. Argentinské je dobré. Ale já si to dělám sám. I drahá hospoda je stále jen hospoda.

K. Jakubec 6.2.2019 22:22

Hmm přeloženo - na večeři zas lečo z konzervy....

Š. Apolen 6.2.2019 23:47

leča z konzervy jsem měl rád klobásu. Ona do sebe v konzervě nasála omáčku. Po té klobáse jsem se mohl utlouct.

J. Lepka 7.2.2019 8:48

To ukazuje na omezené chuťové buňky. Pokud já si pamatuju, tak ty tzv. klobásy vůbec neměly strukturu masa. Možná tak do střívka namleté fáše a prapodivnou chutí. No a ten zbytek také neměl s lečem moc společného. Můj strýc to nazýval : Střeva z dona Juana.