• schránka
  • Přihlásit Můj účet

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

j79o16s57e84f

28. 11. 2009

Ano, před 25-ti lety jsem ztratil erekci z důvodů silného kouření a přestože jsem zcela přestal kouřit před sedmi lety, tak se mi erekce nevrátila ani náhodou.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

G26u35r75m65a33n 41a47p66e42t22i76t53o52s

28. 11. 2009

To není kouřením, je to tím, že jsi vůbec nejedl ryby, protože kdyby jsi měl dost ryb u nosních direk, tak budeš mít erekci takovou, že budeš chtít ať už takovou nikdy nemáš, kouřením to vážně není, vem si, kolik rybího oleje Ti chybí v těle, Eskymákům se to nestane, aby neměli erekci a jiné problémy... pak už Ti jedině pomůže kopec sněhu, ale ten asi nebude, takže dej ryby..ty jdou sehnat snáž...hlavně k nosním dirkám, tam to působí nejlíp

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D31r11d

28. 11. 2009

Na ten chodíme často. Klasika, v podstatě sportovní zařízení spojené s restaurací. Copak se dá při sportu čadit? Přesto někde vládne nekuřácké sportovní snažení a někde to prostě kuřáci prasí.

To samé maturitní plesy. Je fakt pošušnání podávat fyzický výkon v začuzeném prostředí a hrát si na životní společenskou událost. U těch maturiťáků  jasně poznáte o jak civilizovanou skupinu lidí jde. Buď se sejdou ratolesti s kulturními rodiči a vzduch se udrží, nebo napochoduje totální sebranka ze 4. cenovky a rodiče to děckám zahulí za 10 minut, že není vidět na druhý konec sálu. Smůla je, že taková děcka nevstupují do perspektivního života, ale do pěkné stoky.

Ono to kouření je prostě o vychování, které dotyční utrpěli nebo neutrpěli.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

r14y79b12a

28. 11. 2009

Nedělejte z dětiček svatoušky a z rodičů "totální sebranku". Stačí se podívat před školy, kolik kuřáků je mezi mládeží a to od základky.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D38r69d

28. 11. 2009

Já popisuju "životní" plesy, kam pravidelně zajdu. Děcka se snaží tančit a rodiče jdou vypalovat a chlastat. Stejnou školu pro svá děcka vybírá stejná sorta lidí, tak se to v těch kulturácích při maturiťáku úžasně koncentruje. Jsou obory, kde fotry jednoho jak druhého nenapadne, že by to měli típnout a neožrat se do 20 minut a nedělat na veřejnosti ostudu, když jim ten večer načančaná dcerka formálně vstupuje do života. Prostě je to nenapadne.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D56r78d

28. 11. 2009

Hospody s pivem a utopenci neomezovat. Restaurace ano.

Jenže, jdete na večeři za litr a sedíte v nekuřáckém a solidním prostředí automaticky. Problém je s podniky, patrně nejnavštěvovanějšími, které se tváří jako restaurace s jídlem do 200,-. Tady se motají kuřáci s pivem s lidmi co se chtějí najíst.

Ale ani to neplatí zcela, jdeme z tréninku, chceme dát pivo, samí nekuřáci a jediná hospoda v "sokolovně". Všichni jsme tam autem, tak chlemstáme nechutný Birel a necháme se vykuřovat pěti místními štangasty, kteří sportovali naposled za C.K. mocnářství a mohli by klidně čadit jinde.

Patrně je to o nějaké vhodné selekci lidí. Restaurace se musí vyprofilovat na čem chce bohatnout. Zda na solidní kuchyni, pak bych kuřáky pakoval, nebo na pivu, pak bych patrně pakoval nekuřáky. Všelidová směska je problém. Jenže to se odvíjí od místních hostů. Pokud je to buranov, kuřáci drží kasu.

V každém případě, je určitě děsně těžké natáhnout do podniku platící hosty a profitovat. Resp. postavit na nohy prosperující podnik. To je věcí a uměním majitele a personálu a neměl by jim do toho nikdo kecat. Oni nejlépe vidí na kom trží nejvíc a pro koho chtějí podnik provozovat. A host může volit zda přijde ještě někdy nebo ne. Dobrý se mi zdá kompromis. V určitých hodinách, které si určí hospoda, nečadit. Nějaký plošný zákon napáchá víc škody než užitku.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

j16a28r18a

28. 11. 2009

otevr  si restauraci

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

m32i70r88e49k

28. 11. 2009

proc porad omezovat??? proste kdyz nekourite tak tam nelezte!! a kdyz mate na to tak si otevrete retauraci nekurackou a uvidime jak vam to pujde!!!

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D54r92d

28. 11. 2009

Jo, přirozená selekce. Chce to trpělivost. Jednou budou poslední kuřáci zalezlí v doupatech, kam slušný člověk nevleze. A naopak, ze slušného podniku kuřáka fofrem vyhodí na chodník.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

r15y31b48a

28. 11. 2009

Jdete z tréninku, chcete si dát pivo a před hospodou máte auta? To nějak nejde spolu dohromady. Opilci nepatří za volant, jako děti do hospod!

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D83r91d

28. 11. 2009

Ty nechodíš sportovat, že se ptáš? Na trénink autem, po tréninku do hospody. Hospoda patří TJ a je přímo v hale. Blbé je, když v Česku sportsmani musí po výkonu zalézt do začuzené čtyřky. To je u nás běžné. Dík dopravě autem musí řidiči vydržet u nealka. Pro nekuřáka je to maso, vrchol hospodské onanie. Nepít, nekouřit a smrdět jak uzenka.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

K73a44r92o16l53í59n91a

28. 11. 2009

V našem městě je hospoda se stavebně oddělenou kuřáckou a nekuřáckou částí. Odpoledne v kuřácké části nabito, v nekuřácké si vychutnávají pivo 2-3 lidé. Večer se počet v nekuřácké části zvýši na deset. Jediná nekuřácká hospoda ve městě zkrachovala. Toliko k různým průzkumům.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D59r73d

28. 11. 2009

Počítám, že bych seděl doma u piva z hypermarketu...

K tomu abych někam zašel, musím mít důvod. Pro nekuřáky to bude spíš jídlo, než pivo. Jenže podnik, co jede z pivařů, má zpravidla kuchyni těžce nechutnou. Tak jak tam hodlá nalákat jiné hosty než čadící pivaře?

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

l52o79m75i59h23n43á77t

28. 11. 2009

Důvod je třeba ten, že raději pokecáte s pár známými, než doma slopat hypermarketový pívo u přiblblýho seriálu.

Mimochodem, přicházím domů vyuzen, ale to (překvapivě) nebývá hlavním důvodem keců mé ženy - ta spíš hudrá kvůli tomu pachu z hospodské kuchyně, přepálený tuk a podobně.

Myslím, že problém jde řešit ventilací, a není to ani tak drahé, snad jen v zimě to zvýší náklady na topení.

Chce to ale trvalý a pomalý odtah směrem vzhůru. s mnoha odsávacími otvory. Jeden výkonný ventilátor v rohu, s výkonem a hlučností středního kutru, to nevyřeší, i kdyby vám zvednul čepici z hlavy.

Takové hospody už jsem navštívil, a připadáte si (skoro) jako v nekuřácké, přestože čmoudilové nejsou omezováni. militantní nekuřák ovšem spokojen není.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D77r86d

28. 11. 2009

No jasně, setkání se známými, hlavní důvod. Pokud z nich někdo potřebuje kouřit, prostě ho tolerujete nebo se dá jít do zahrádky. Cizí lidi toleruji rozhodně méně. Což někde na vesnici nehrozí, tam se znají všichni. S těmi ventilacemi mi to přijde, zvláštní, někde fungují dobře a někde vůbec. Tuším, že ty funkční jsou o tom, že po stropech mají roztahanou vzduchotechniku. A taky to chce prostor, vysoké stropy. Ani nemyslet, o jakých investicích je slušný podnik.

Jen mě napadá, že problém s kuřáky je jen otázkou času. Všichni chtějí nakonec sedět v kulturnějším prostředí a cigáro to prostě posílá do kytek. Patrně dojde postupně k obměně kulturní a společenské úrovně hostů restaurací. O kšeftu se ve čtyřce mohou bavit leda tak dva bezdopmovci. Zavedený živnostník by se prostě shodil před zákazníky, posadit se do nechutné hospody. Prostě zafunguje přirozená selekce.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D37r46d

28. 11. 2009

Ptaha 11. Tady je vyhlášená restaurace. Těžko lze jít jinam. V poledne je tady halda mimin, kočárků a děcek s rodiči. Kuřáckou a nekuřáckou část neoddělíte. Jak taky? Je to jeden prostor a klimačka to nebere. Nekuřácký koutek je malý a tradičně u záchoda a tak se s děcky sedí všude. Přijde mi, že kdo si v takové "mateřské školce" zapálí, tak prosazuje své právo hulváta. Nic jiného. Kuřáci tady v počtu nevedou, v opruzování ostatních ale ano. Nechápu někoho, kdo v pohodičce začadí děckám do jídla a vůbec ho nenapadne, že by se mohl omezit.

A zajdete do Centra Chodov, kde se v patře s restauracemi nekouří a všichni to umí akceptovat a nikdo se neválí v absťáku na zemi, že nutně potřebuje čouda. V čem je problém?

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

r28y56b57a

28. 11. 2009

V poledne je tady halda mimin, kočárků a děcek s rodiči. Proč?

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D10r69d

28. 11. 2009

Kupodivu, slušná restaurace, tak se sem jdou lidi najíst.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

K57a26r87o28l71í32n14a

28. 11. 2009

ano jdou se sem najíst, protože jsou líní si doma uvařit a už od mládí vtloukají potomkům, že je v hospodě dobře. Autor příspěvku ovšem zapomněl, že polovina mamin a rodičů taky kouří.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D46r19d

28. 11. 2009

No jasně, rodina vyjde na oběd a mají sebou třeba bráchu nebo dědu co musí vypalovat bez ohledu na okolnosti. To pak lítá vzduchem facka a je vidět, kde má tahle kumpanie slabá místa ve výchově. Jinak odhaduji, že páry s děckama "na víkendové procházce" s převahou nekouří.

Zásadně ale nesouhlasím, že to je o nějaké výchově chození do hospody. To si myslím, že to vidíte dost špatně. Podle mě děcko do restaurace patří, je to součást výchovy a dát občas společné jídlo venku je prostě standard běžné rodiny.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

r39y44b18a

28. 11. 2009

stačí se podívat do nemocnic, kolik budoucích mamin si odskočí, z porodnického odd., popustit uzdu své vášni. A vozit či vodit děti do začouzené hospody by mělo být zakázáno. Je třeba si neplést hospodu a restauraci s jídelnou. Jídelna musí být nekuřácká!

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D31r25d

28. 11. 2009

Stolování se s tácem v ruce v bufáči nenaučíčíš. A restaurace s pěti hvězdičkama není pro tlupu dětí ta pravá. Pravá je restaurace, kde se slušně vaří a není to klasická pivařská putika nebo bar. Jen je blbé, že v Česku se čadí běžně lidem do jídla. Dělaj to nevychovanci. 

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

h96u86g56o

28. 11. 2009

deti nepatri do hospod

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

D53r65d

28. 11. 2009

do restaurace ano

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

L52u94d39ě36k

28. 11. 2009

Kouření je odporný zlozvyk

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

E24d37i43s20o47n

27. 11. 2009

Všechny nářky ve všech příspěvcích jsou k ničemu.Víte proč? Odpověď zní  zákonodárci hlavně ministr financí chce aby se kouřilo.Největší daňový přínos pro stát jsou daně s cigaret  alkoholu a benzínu kdyby všichni přestali kouřit pít a jezdit autem tak do měsíce se zhroutí státní finance.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

t72o27p

28. 11. 2009

Rikal Franta v hospode, nastuduj prijmovou stranku statniho rozpoctu, cigara jsou jednoznacne prodelecna pro stat, viz www1.szu.cz/svi/hygien a/archiv/h2007-4-03-full.pdf , u alkoholu to bude stejne zejmena, kdyz krome zdravotnich dopadu se k tomu pripoctou i skody spachane pod vlivem alkoholu (64% trestnych cinu je spachano pod vlivem) a diky , v plusu je akorat benzin.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

s86k91r46a95p

27. 11. 2009

 kuřák zustane kuřákem i  kdyby ............ Jen tak pro zajímavost kuřáku. Mě to vaše mňamko přijde asi tak jako když vezmete dobře jetý popelník mírně navlhčíte a potom velmi ale velmi dobře olíznout , CHUTNA' . Mě tedy NE . Takto to je v případě políbení kuřáka . Děkuji nechci .  Domnívám se že vzduch v jakékoli restauraci je všech ,tak proč ho má nekuřák dýchat takto ochucený vaším  no když řeknu tabákem tak asi přehánim protože to co se dnes vydává za tabák je vše možné je né dobbrý tabák  !!!

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

m42i 14r40e

27. 11. 2009

jj, stale dokola .. lizej si popelnik jak chces, tyhle argumenty jsou trochu jako kdyby si vegetarian stezoval, ze mu smrdi Tvoje svickova ..  oddeleni nekurackych a kurackych casti restaurace je ryze technicka zalezitost a cim lepe oddelit, tim lepsi. Nez poslouchat tyhle kecy, tak radsi betonovou stenu ..

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

ž12u30ž74u

27. 11. 2009

mě nezajímá co si přejí lidé, ale to, co si přeji já !  Máš také možnost si kopit zeleninu ošetřenou um. hnoj. nebo tradyčně.

 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít