náhledy
Kebab (ilustrační foto)
Autor: Shutterstock
Turecký kebab – ilustrační foto.
Autor: Shutterstock
Jehněčí špíz s rýží a zeleninou
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Jehněčí špíz s rýží a zeleninou
Autor: František Vlček, Lidové noviny
K jídlu si dejte ayran, nápoj z jogurtu, vody a soli
Autor: František Vlček, Lidové noviny
K jídlu si dejte ayran, nápoj z jogurtu, vody a soli
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Kšfte Izmir
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Do Istanbul Kebab (Politických vězňů 17,Praha 1)se chodí za kvalitním tureckým jídlem.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Majitel bistra Istanbul Kebab Erol Kay
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Libanonská kuchyně
Turecká verze. Kebab z jehněčího masa.
Autor: Viktor Chlad, Lidové noviny
Turecká verze. Erol Kaya řeže kebab z jehněčího masa ve své restauraci Istanbul Kebab v centru Prahy.
Autor: Viktor Chlad, Lidové noviny