Diskuse k článku: Z polského hovězího se salmonelou se v Česku snědlo 22 kilogramů. Maso prošlo tepelnou úpravou

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 4
  • Poslední: 21.2. 2019 16:05
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
K. Páč 21.2.2019 16:05

Pořád mají vybraní diskutující z Moravy stejnou "prasečí radost" (jejich termín) jako když se ukázalo že je závadné maso servírované v Praze? Nebo teď už je to jiná situace?

K. Jež 21.2.2019 14:17

NJN Agrofert. Náš vol"Y"č volí kvalitu. Jak lidskou, tak žrádla.

J. Novák 21.2.2019 11:22

Spoluobčané, proč ten polský ksindl jíte??

P. Machálek 21.2.2019 12:19

A to mám pokaždé v restauraci zjišťovat odkud je maso a odkud je ředkvička?

Najdete na Lidovky.cz