Diskuse k článku: Ze 4,5 tuny kuřecího masa ze salmonelové šarže veterináři zadrželi jen tunu

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 4.3. 2019 21:24
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Balcar 4.3.2019 21:24

A co to kuřecí maso z Vodňaské drůbeže, které zkoušeli v d-Testu a 3 vzorky z 5 měly salmoleu? Na ty se kontroly nezaměřily?

https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/salmonela-kureci-prsa-test-bakterie-voda.A180712_115001_ekonomika_mato

K. Jež 4.3.2019 18:25

Do jídelen a restaurací. Prostě superlevně nakoupit a lehce a draho prodat. Já si mnoho a mnoho let vařím sám. Abych snědl co uvaří někdo jiný, tak to už musí být hodně prověřená osoba.

Najdete na Lidovky.cz