náhledy
Šéfkuchař restaurace Terasa U Zlaté studně Pavel Sapík.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Pokrm vítězů: královské holoubě z Anjou s keňskými fazolkami, jedlými kaštany a koňakovo-čokoládovým sosem.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Terasa U Zlaté Studně: terina kachních jater Foie Gras s konfinovanými fíky, koňakovým želé a uzeným i kachními prsy.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Vítězná restaurace Terasa U Zlaté studně nabízí jeden z nejromantičtějších výhledů na Prahu.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
2. místo: restaurace Alcron.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
La Rotonde, restaurace hotelu Radisson Blu Alcron.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny