Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Přilijte hruškovici, zapálte a opatrně flambujte.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Při pečení jater nezapomeňte na to, že by měla zůstat uvnitř růžová, aby nebyla vysušená.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Hrušky nechte v pánvi, dokud plamen nezhasne.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Hrušky chuťově výtečně ladí s grilovanými játry a bramborovou kaší.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Hrušky můžete i flambovat. Nejlépe v hruškovici.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Související články
Podívejte se, jak připravit dezert clafoutis s vanilkovou zmrzlinou
Podzim na talíři. Jak udit doma v hrnci? Radí Roman Paulus
Palačinky jako od babičky. Teď je ovšem připravuje táta
Marmeládu můžete vyrobit i ze zelí, radí Roman Paulus