Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Černý kořen má v kuchyni široké možnosti uplatnění. Za syrova se příliš nepoužívá, nejlepší je jej prostě oloupat a krátce povařit. Se zvěřinou ladí skvěle.
Autor:
Shutterstock
Se zvěřinou ladí skvěle kapustičky, dýně nebo další sezonní zelenina.
Autor:
Shutterstock
Zvěřina je nejvíc podobná hovězímu - je tmavočervená, spíš tužší a s malým obsahem tuku.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Srnčí hřbet.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Srnčí hřbet s dýňovou kaší a kapustičkami.
Autor:
Tomáš Krist
,
Lidové noviny
Související články
Sezóna zvěřiny je tu. Zkuste kančí kýtu s perníkovým knedlíkem
Podzim na talíři. Jak udit doma v hrnci? Radí Roman Paulus
Marmeládu můžete vyrobit i ze zelí, radí Roman Paulus
Čokoládou proti mrazu. Roman Paulus přináší recept, který zahřeje