náhledy
Šumavská biofarma a hospůdka u Štěpána.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
V šumavské biofarmě a hospůdce u Štěpána dostanete steaky z jejich chovu plemene skotu Charolais, vynikající pstruzi pocházejí ze sádek v nedalekém anníně.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Největší specialitou biofarmy U Štěpána jsou steaky z hovězího masa plemene Charolais (skot má světlou až bílou barvu).
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Biofarma U Štěpána patří rodině Rudů (vlevo Štěpán Ruda).
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Biofarma U Štěpána nabízí příjemná zákoutí pro posezení.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Biofarma U Štěpána s restaurací, kde si musíte rezervovat místo tři týdny dopředu.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Biofarma U Štěpána s restaurací, kde si musíte rezervovat místo tři týdny dopředu.
Autor: František Vlček, Lidové noviny