náhledy
Pečený vepřový bok se špenátovým pyré.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Ceny jednotlivých piv se liší, malé vyjde v průměru asi na 30, velké pak na zhruba 45 korun.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Restauraci Nota Bene najdete v zastrčené uličce, návštěva ale stojí za to.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Kuřecí supreme s ratatouille.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Restaurace Nota Bene láká na proměnlivou nabídku piv z malých pivovarů i vyhlášená kuchyně.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Restauraci Nota Bene si v zastrčené uličce našla už spousta stálých hostů. Tady neexperimentují, ale sázejí na jednoduchá jídla, třeba pečený vepřový bok se špenátovým pyré.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny