náhledy
Lidé ale stáli ve frontě dál, součástí akce byla totiž i živá hudba a přednášky odborníků.
Autor: MAFRA - Petr Topič
Lidé ale stáli ve frontě dál, součástí akce byla totiž i živá hudba a přednášky odborníků.
Autor: MAFRA - Petr Topič
Pořadatelé poté museli výdej asi na hodinu přerušit, protože jeli s várnicemi do Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích pro zbytek navařeného jídla.
Autor: MAFRA - Petr Topič
Výdej obědů začal v pravé poledne v dolní části Václavského náměstí, už po půl hodině se snědlo 500 porcí.
Autor: MAFRA - Petr Topič
První porci nandal Zakladatel Pražského kulinářského spolku Roman Vaněk
Autor: MAFRA - Petr Topič
Příprava jídla
Autor: MAFRA - Petr Topič
Petr Hanzel, jeden z organizátorů projektu Zachraň jídlo
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Lidé se zároveň mohli dozvědět, jak skladovat potraviny, aby déle vydržely, nebo jak si připravit chipsy ze slupek od brambor
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Akce skupiny Zachraň jídlo upozornila na plýtvání potravinami a legislativu, která ztěžuje darování jídla potřebným
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Akce skupiny Zachraň jídlo upozornila na plýtvání potravinami a legislativu, která ztěžuje darování jídla potřebným
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Akce skupiny Zachraň jídlo upozornila na plýtvání potravinami a legislativu, která ztěžuje darování jídla potřebným
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
V centru Prahy se vydávaly zdarma obědy pro tisícovku lidí, indické kari bylo uvařeno ze zeleniny, kterou by jinak obchody musely vyhodit
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
V centru Prahy se vydávaly zdarma obědy pro tisícovku lidí, indické kari bylo uvařeno ze zeleniny, kterou by jinak obchody musely vyhodit
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz