náhledy
Massaman kari podávejte s jasmínovou rýží
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Thajci si potrpí na ozdobné vykrajování
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Na massaman kari se převážně používá hovězí maso
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Kokosové mléko zjemní a zahustí massaman kari
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Chilli a burákové oříšky přidejte až ke konci varu
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Krémové, aromatické a přesto jemné kari
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
S cibulí a bramborami si pohrajte
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Massaman kari zdobíme osmaženou chilli papričkou, limetovym listem a pečenou cibulkou
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz